Quantcast

Hoe kan ik gemakkelijk het budget controleren met een urenregistratie applicatie?


Heeft u werknemers in dienst die hun gewerkte uren op projecten verantwoorden door middel van een urenregistratie applicatie? In dat geval wilt u graag weten of de arbeidskosten in het vooraf bepaalde budget passen. Het controleren hiervan kan erg tijdrovend en lastig zijn. Hoe zou u het vinden als de urenregistratie applicatie dat allemaal voor u doet?

 

Gemak en toegankelijkheid

Timesplitter is een applicatie waarmee werknemers onderweg, op kantoor en/of in de werkplaats zelf hun uren kunnen bij houden op een gemakkelijke manier. Het is altijd en voor al uw werknemers toegankelijk met bijvoorbeeld een SmartPhone, tablet, computer of laptop: het staat namelijk in de cloud. De geregistreerde uren worden automatisch bijgehouden en opgeslagen op het moment van inklokken op een project of taak. Roosters, projecten en taken zijn geïntegreerd in de applicatie.

 

Controle en verwerking

De geregistreerde projecturen worden per werknemer per dag weergegeven voor controle. Deze kunnen gewijzigd en verwerkt worden vanuit één scherm zodat deze correct worden meegenomen in de grafische overzichten. Vanuit de grafieken kunt u met één klik gedetailleerd inzicht krijgen op de bestede projecturen. Door deze overzichten kunt u direct informatie aanleveren voor de salarisverwerking.

Timesplitter biedt u:

  • Controle op budget
  • Hogere efficiënte medewerker
  • Aanleveren informatie voor salarisverwerking
  • Vrij-verlof bijhouden
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Tijdbesparend

 

Vrijblijvend uitproberen

Wilt u kennis maken met Timesplitter? Dat kan! Timesplitter is geheel vrijblijvend uit te proberen voor een periode van 30 dagen. Klik hiervoor op de onderstaande knop om direct aan de slag te gaan!

 

Free Trial

 

Heeft u liever een demonstratie op locatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via onze contactpagina: http://www.timesplitter.net/About