Quantcast

Nu beschikbaar, Timesplitter!


Na maanden ontwikkelen, testen en uitbrengen van preview versies mag ik vandaag de eerste officiële release van Timesplitter aankondigen.

Voor wie onze website nog niet heeft doorgenomen ga ik het kort omschrijven. Timesplitter is een web applicatie waarmee werknemers hun uren kunnen registreren. Deze kunnen vervolgens door andere gebruikers gecontroleerd en verwerkt worden. Onze focus ligt nu voornamelijk bij bedrijven met werkplaats- en kantoorpersoneel. Omdat onze software beschikbaar is via internet kunnen ook werknemers op locatie met een tablet en internetconnectie uren registreren.

Als ik zoek met Google op "urenregistratie software" geeft mij dat meer dan 100.000 resultaten. Waarom zou ik dan kiezen voor Timesplitter. Wat biedt het mij meer ten opzichte van andere systemen? Er zijn een aantal sterke punten die ik graag wil toelichten.

Simpel

Software moet mooi en simpel zijn, dat is het motto van ons team. Tijdens de ontwikkeling hebben we ons constant afgevraagd of we hieraan voldoen. Zo niet, terug naar de tekentafel en opnieuw beginnen.

Controle

Timesplitter geeft in één oogopslag inzicht in de gewerkte uren van werknemers. Een verwerker kan hierin bijvoorbeeld zien hoe laat een werknemer is begonnen, wanneer hij gestopt is, welke registraties zijn gedaan, wat overwerk is en of pauzes zijn doorgewerkt. Handmatige correcties doen is mogelijk en met één klik worden de registraties definitief in het systeem verwerkt.

Overzicht

Overzichten vinden wij heel belangrijk. Want wat is immers het nut van registreren zonder goede overzichten? We hebben er voor gekozen om dit visueel te presenteren. Persoonlijk geeft mij dit in één oogopslag inzicht in de bestede uren. Binnen de overzichten kan je ook verschillende invalshoeken selecteren en daarop door navigeren. Naar mijn mening geeft dit net iets extra’s aan het geheel.

Natuurlijk kan ik veel meer vertellen over Timesplitter, maar deze website bevat veel meer informatie die duidelijker is dan ik het kan beschrijven. Ben je net als ik en verkies je ervaren boven lezen? Een proefversie aanvragen duurt 1 minuut en is gratis te gebruiken zonder verplichtingen achteraf.

Graag nodig ik je van harte uit om Timesplitter te proberen. Wij zijn enthousiast, hopelijk wordt jij dat ook. Vragen? Neem dan contact op via: support@timesplitter.net, onze Facebook of Twitter pagina.