Quantcast

Timesplitter 1.1 is in ontwikkeling


Timesplitter staat net een week online, maar wij hebben onze ogen alweer gericht op de volgende update. Buiten een aantal verbeteringen om staan er twee grote toevoegingen op ons lijstje. In deze post alvast een vooruitblik.

Koppeling met externe systemen

Timesplitter is op dit moment een standalone systeem met een eigen database waarin projecten en werknemers zijn opgeslagen. Dit heeft natuurlijk voordelen, maar ook nadelen. Vooral grotere bedrijven beschikken al over systemen die dezelfde gegevens bevatten. Op dit moment zijn wij hard aan het werk om een koppeling mogelijk te maken tussen zulke systemen en Timesplitter. Hiermee willen we dubbel invoeren voorkomen.

Mobiele web versie van de registratie module

De registratie client van Timesplitter is speciaal gemaakt voor tablets en touch-PC's. Deze worden vaak opgehangen in een werkplaats en worden daar gebruikt door meerdere werknemers. Hoewel je met een mobiel deze interface ook zou kunnen besturen, zien wij toch meer gemak in een versie speciaal voor mobiel. Deze wordt namelijk door maar één persoon gebruikt en zal op basis daarvan worden ontwikkeld.

Wij zijn erg enthousiast over deze toevoegingen en hebben het gevoel hiermee onze applicatie nog completer te maken. De komende weken zullen we de updates gaan doorvoeren. Like ons op Facebook of volg ons via Twitter om op de hoogte te blijven.