Quantcast

Begin nu meteen met timesplitten en vergroot uw inzicht over projecten!

Free Trial

* Probeer het gratis. Geen creditcard nodig!

Veelgestelde vragen

Welk abonnement past het best bij mijn bedrijf?

Het aantal werknemers in uw bedrijf bepaalt de benodigde grootte van het abonnement. Een werknemer is iemand die projecturen gaat bijhouden. Bijvoorbeeld: Een onderneming waarvan 50 personen hun tijd willen registreren heeft het Enterprise abonnement nodig. Abonnementen worden per maand in rekening gebracht en zijn maandelijks opzegbaar.

Ik wil me abonneren, hoe doe ik dat?

Op de pagina Prijzen staan al onze abonnementen. Klik op de groene knop “Probeer het nu” om een account aan te maken. Vervolgens kunt u direct starten met Timesplitter. Dit account kunt u 30 dagen gratis gebruiken. Tijdens deze 30 dagen zullen wij met u contact opnemen om samen te bepalen welk abonnement het beste bij u past.

Is er een abonnement beschikbaar voor meer dan 10 werknemers?

Ja dit is mogelijk. Het Enterprise abonnement past in dit geval het beste bij u. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan gezamelijk een aanbieding op maat bepalen.

Hoe kan ik gebruik maken van de gratis 30 dagen proefperiode zonder te betalen?

Ieder abonnement start met een gratis proefperiode. Na 30 dagen loopt deze af en zal het programma vragen hoe u verder wilt. Doet u niks? Dan wordt het abonnement automatisch verwijdert 30. Gaat u gebruik maken van het gratis abonnement voor 1-3 werknemers, dan kunt u gratis gebruik maken van Timesplitter.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als mijn abonnement is afgelopen?

Voordat het abonnement afloopt ontvangt u een bericht met daarin de vermelding dat de periode bijna is afgelopen. U kunt verlengen of opzeggen. Als u geen actie onderneemt worden de gegevens bevroren en na twee maanden verwijderd. Na afloop van het abonnement heeft u nog één maand de tijd om via rapporten uw gegevens te exporteren naar uw eigen systeem. U ontvangt in deze periode e-mail notificaties.

Waar staan mijn gegevens?

Uw gegevens worden opgeslagen in datacenters van Microsoft die deel uitmaken van de wereldwijde Windows Azure omgeving.

Hoe is het juridisch geregeld rondom Windows Azure services?

Hiervoor verwijzen wij u in het algemeen graag door naar Juridische informatie met betrekking tot het Windows Azure-platform.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Vragen en opmerkingen kunnen via het contactformulier gemeld worden. Wij zullen ons best doen u te voorzien van een passend antwoord.