Quantcast

Registreren, Beheren, Controleren en Rapporteren

Ontdek nu onze nieuwe tijdregistratie oplossing en help uw bedrijfsprocessen verbeteren!

iPhone
User-friendly Screens

Intuïtief gebruik

Projecten, bewerkingen, roosters, werknemers en computers zijn eenvoudig toe te voegen en te beheren. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Timesplitter. De applicatie is geweldig, dat verzekeren wij u. Vooral door zijn intuïtieve werking!

Beheer en verdeel apparaten

Meerdere werknemers kunnen Timesplitter tegelijkertijd gebruiken op één of meerdere apparaten. Bijvoorbeeld werkgroepen in een werkplaats die gebruik maken van een werkplaats pc of terminal.

Manage several devices
Check & Process

Tijd is geld!

Kies uw project, klik op de timer-button en Timesplitter doet de rest! Voorkom verspilling en extra werk voor de administratie afdeling. Creëer structuur binnen uw organisatie.

Controleer en verwerk projecturen

Na een werkdag of een werkweek kunnen de geregistreerde uren worden gecontroleerd. Als de projecturen gecontroleerd zijn kunnen de uren in één simpele klik worden verwerkt. Vervolgens worden de uren automatisch verwerkt in het overzicht scherm.

Check & Process
Check & Process

Volledige beheersing op tijdregistraties

Het verwerkingsscherm geeft u een overzicht op de geregistreerde uren. Deze uren kunnen eenvoudig worden aangepast of verwijderd. Het is ook mogelijk om handmatig projecturen toe te voegen.

Check & Process

Handige overzichten op urenregistratie

Aan het einde van de rit laat Timesplitter geweldige overzichten zien van de geregistreerde projecturen. Er kan gefilterd worden op data, projecten, werknemers en bewerkingen.